Examens op maat

Cursussen op Maat met BITEXA Examens: Een Gepersonaliseerde Benadering

Organisaties streven soms naar op maat gemaakte cursussen die beter aansluiten bij de specifieke behoeften van hun medewerkers. Het behalen van een erkend examencertificaat, dat competenties op het vakgebied grondig toetst, kan een van de voornaamste doelen van deze cursussen zijn. Een examencertificaat van The Business & IT Exams Association staat garant voor een gedegen beoordeling van vaardigheden op het desbetreffende vakgebied.

 

Examens op Maat, Aangepast aan Voorkeursonderwerpen

Organisaties die een op maat gemaakte cursus willen, baseren zich vaak op bestaande cursussen met bijbehorende examens. Soms ontstaan er echter uitdagingen, zoals te uitgebreide examenspecificaties, het niet behandelen van specifieke onderwerpen, of het te diep of oppervlakkig behandelen van bepaalde onderwerpen.

In dergelijke situaties kan de BITEXA examencommissie putten uit een uitgebreide database met geclassificeerde examenvragen. Deze vragen zijn gerangschikt op diverse onderwerpen en kennisniveaus. In samenspraak met de klant kan een examen worden samengesteld dat perfect aansluit bij de op maat gemaakte cursus. Deze op maat gemaakte examens worden aangeduid als “private op maat” examens.

 

Eigen Examens voor Uw Organisatie en Klantengroep

Indien u een eigen examen wilt samenstellen voor uw klanten, vaak uw cursisten, biedt BITEXA ook deze mogelijkheid. U kunt uw examenvragen, antwoorden en examenspecificatiedocument aanleveren aan onze examencommissie. Het resulterende examen wordt voorzien van uw bedrijfslogo op de examencertificaten.

Dit nieuwe examen kan in beginsel openbaar beschikbaar worden gesteld, zodat iedereen het kan afleggen indien gewenst. Als u het examen exclusief voor uw doelgroep wilt houden, kan dit worden besproken en kan het examen met een wachtwoord worden afgeschermd.

Meer Informatie Nodig? Neem Gerust Contact Met Ons Op!

Wilt u meer weten over onze op maat gemaakte cursussen en examenopties? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft.