Erkende aanbieders

Geaccrediteerde Aanbieders

Ontdek hier een selectie van zorgvuldig geselecteerde en geaccrediteerde aanbieders die hoogwaardige diensten leveren. Deze partners hebben bewezen te voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en bieden een scala aan oplossingen om aan jouw behoeften te voldoen.
Bekijk de lijst hieronder en klik op de naam van de aanbieder om hun website te bezoeken voor meer gedetailleerde informatie.

 

 

ambistudies logo

Ambistudie

Website: ambistudie.nl
Hoofdvestiging: Rijswijk
Kennisdomein: Business & ICT

AMBI studies is een toonaangevende opleider op het gebied van IT-certificeringen en biedt een breed scala aan cursussen die je voorbereiden op certificeringsexamens. Met deskundige instructeurs en up-to-date lesmateriaal, streeft AmbiStudies ernaar om professionals te helpen hun kennis en vaardigheden in de IT-branche te vergroten.

logo cai opleidingen

CAI Opleidingen BV.

Website: cai-opleidingen.nl
Hoofdvestiging: Rijswijk
Kennisdomein: Business & ICT

CAI Opleidingen richt zich op het aanbieden van hoogwaardige IT opleidingen op het gebied van Business en ICT, project- en programma management, Business Development en Businesss Finance. Met een focus op praktische vaardigheden en up-to-date kennis, bereidt CAI Opleidingen haar studenten voor op een succesvolle carrière in de IT sector.

Logo crosslinx

Crosslinx

Website: crosslinx.nl
Hoofdvestiging: Austeritz
Kennisdomein: Asset management

Crosslinx biedt een breed scala aan opleidingen en trainingen op het gebied van projectmanagement, procesoptimalisatie en bedrijfsvoering. Met ervaren trainers en praktijkgerichte benaderingen, helpt Crosslinx professionals om effectiever te opereren binnen hun organisaties.

logo CVA

CVA

Website: cva.nl
Hoofdvestiging: Amsterdam
Kennisdomein: ICT

CVA is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige IT-examens en certificeringen. Met een focus op de IT- en ICT-sector, bieden wij een uitgebreid scala aan examenmogelijkheden om professionals te ondersteunen in hun streven naar vakbekwaamheid en groei.

logo DICT solutions

DICT Solutions

Website: dict-solutions.nl
Hoofdvestiging: Diemen
Kennisdomein: Business & ICT

DICT-Solutions streeft ernaar om jouw digitale uitdagingen om te zetten in oplossingen. Onze expertise ligt in het leveren van cutting-edge IT-consultancy en op maat gemaakte softwareontwikkeling. Met een focus op innovatie en efficiëntie, helpen we onze klanten om hun technologische doelstellingen te bereiken.