2 kansen per examen

Gemiste Kans? Ontdek de Herexamengarantie van BITEXA!

Soms komt het voor: je haalt je examen net niet. Het verlangen om snel opnieuw examen te doen wordt echter vaak getemperd door de kosten van een herexamen. Bij BITEXA begrijpen we dit dilemma en denken we met je mee. Bij elk gekocht examen bieden wij twee mogelijkheden om het af te leggen. Mocht je de eerste keer niet slagen, dan kun je later zonder extra kosten een herexamen afleggen.

Pre-exams voor Extra Voorbereiding

Voor kandidaten ingeschreven voor een examen zijn er soms pre-exams beschikbaar. Een pre-exam is volledig gelijkwaardig aan het echte examen en kan ongelimiteerd worden afgelegd, mits je niet slaagt.

Pre-exam als Vervangend Examen

Stel je hebt een examen gedaan maar niet gehaald. Als je echter een private pre-exam maximaal 2 keer hebt afgelegd en daarbij wel bent geslaagd, kan dit pre-exam resultaat mogelijk als echt examen worden ingezet. Het aantal keren geslaagd moet dan gelijk of groter zijn dan het aantal keren gezakt bij verschillende pre-examens voor een specifiek examen.

De procedure is als volgt:

• Geef via e-mail (info@bitexa.nl) aan dat je een pre-exam als vervangend examen wilt inzetten. De examencommissie valideert de aanvraag.
• Bij een positieve validatie kan een certificaat worden aangemaakt, waarvoor je de validatie- en certificaatkosten betaalt (€45 excl. 21% BTW). Deze kosten zijn bovenop de normale examenprijs die al is betaald. Er is geen restitutie mogelijk.

BITEXA staat voor je klaar om examenkansen te optimaliseren zonder extra financiële lasten. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!